Paplanszerviz, tolltisztítás főoldal, paplankészítés

Paplanok, Párnák

Termékeinkhez kizárólagosan kézi tépésű liba pelyhet és tollat használunk fel. A tok, melybe ezeket töltjük finom szálú, sűrű szövésű német, 100% pamut alapanyagból készül.

A tollat, pelyhet nem engedi át, így nyugodtan használhatják azok is, akik egyébként allergiások a háziporra, vagy valamilyen bőrallergiában szenvednek.

Minden termékünk megfelel a világon elismert ÖKO-TEX minőségi követelményeinek és az EU szabványainak is.

Többféle anyagtípusból választhat: az erősebbektől a lágy, pillekönnyű selyem anginig. A hagyományos méreteken kívül az Ön igénye szerint egyedi méretekben is készítünk paplant, párnát rövid szállítási határidővel.

Színskálánkban mindenki megtalálhatja a kedvére valót: a szolid, ám elegáns fehértől kezdve egészen a merész meggybordóig.

Allergiaprogramunk

Az allergiás betegek számára matrac, paplan és párnavédő huzatokat fejlesztettünk ki. A 100% pamut anyagból készült felső réteg alulról egy speciális cella-struktúrájú anyaggal van bevonva, mely megakadályozza, hogy az atkák és egyéb allergén anyagok a matracba, ágyneműbe, vagy az emberi szervezetbe jussanak. Rendelkezik azonban a szükséges levegő- és páraáteresztő képességgel, ugyanakkor felülete a nedvességet nem engedi át.

Higiénia az ágyban

Mosható, gépben szárítható pehellyel és tollal töltött paplanjaink kiválóan alkalmazhatók egészségügyi intézményekben, szállodákban, kisgyermekes családokban.